Recenze na oblíbenou řasenku MS

16. listopadu 2015 v 22:09 | Brunet |  Dekorativní kosmetika
Ahoj! Dnes tu pro tebe mám připravenou recenzi na moji oblíbenou řasenku od Miss Sporty- Studio Lash. Tuto řasenku si chválí hodně blogerek a youtuberek a opravdu mají proč! Doma mám už druhé balení, takže spokojenost je určitě na místě (proč by taky ne, když stojí asi 70 Kč a je opravdu skvělá!).

A jaké jsou její velké přednosti?:)
+ řasy krásně prodlouží
+ překvapivě dodá i na objemu řas
+ středně velký kartáček, se kterým se mi dobře pracuje
+ cena (cca.70 Kč)


ani nepatrné mínusy nechybí
- při prvních použití nanáší až moc řasenky
- a to vede ke slepování řas... ale která řasenka to za začátku nedělá? :)

A jaká oblíbená řasenka je ta tvoje? :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Heaven Heaven | Web | 16. listopadu 2015 v 22:26 | Reagovat

Od MS mi hodně řasenek slepovalo řasy, prto se jim raději vyhýbám...

2 beautyworldbybrunet beautyworldbybrunet | E-mail | Web | 16. listopadu 2015 v 23:07 | Reagovat

[1]: Mně taky, tohle je asi jediná, která mi od MS vyhovuje. Podle mě by se  vyrovnala některým dražším, ale každému vyhovuje něco jiného :)

3 Lola Lola | Web | 17. listopadu 2015 v 11:07 | Reagovat

Taky tady tuhle řasenku používám a souhlasím s tebou. Je fakt parádní! :-)

4 zaninkaa | borntobebeautiful zaninkaa | borntobebeautiful | E-mail | Web | 19. listopadu 2015 v 14:27 | Reagovat

Máš pravdu, že zezačátku slepují řasy všechny řasenky.. od miss sporty mám oblíbenou Pump Up booster :) Ale má skoro stejný design jako rocketka :D supr recenze, třeba jí někomu koupím k Vánocům :D

5 nicolemua nicolemua | E-mail | Web | 19. listopadu 2015 v 18:31 | Reagovat

moje obľúbené sú od KIKO cosmetics a iných značiek, ktoré netestujú na zvieratách, medzi ktoré miss sporty určite nepatrí :>

6 Adéél Adéél | 3. prosince 2015 v 19:43 | Reagovat

Mrkni se na e-mail, vyhrála jsi u mě soutěž, pokud neodepíšeš do 3 dnů, losuji náhradního výherce!

7 Hanča Hanča | 8. prosince 2015 v 9:49 | Reagovat

Ahoj holky,
musím se podělit o nejúžasnější video - nejromantičtější požádání o ruku v kině. Je to nejlepší video, které jsem kdy viděla.
To musíte vidět. Odkaz zde:

https://www.youtube.com/watch?v=11v5dQzUyZg&index=1&list=PL3ht8uelp-gqO_tRQ_cSGwS_sipcyJo6-

PS: Pokud chcete aby se vám také něco takového splnilo, pošli to minimálně 5 lidem. Já rozdhodně sdílím :-*

8 Vall Vall | Web | 3. ledna 2016 v 17:42 | Reagovat

Já mám teď doma Studio Lash 3D volumythic a ta mi celkem vyhovuje.
Od MS mám většinou laky, jinak dekorativku ani moc ne.
Tuhle někdy vyzkouším.

9 beautyandmore beautyandmore | 22. února 2016 v 11:22 | Reagovat

já mam dvě, loreál volumissime, tu jsem dostala k vánocům a jinak stojí tři stovky, tak tu si sama kupovat, asi bych trochu plakala :-D ale špatná neni, jinak levnější a taky dobrou mam od essence get big lashes a je i voděodolná asi za 80 kč, tak taky super :-D

10 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 8. března 2016 v 17:55 | Reagovat

Kartáček má skvělý jen tuto značku nemusím :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama